Massage & Kroppsvård

Ta hand om kroppen eller lyxa till det med några av dessa sköna och avslappnande behandlingar:

 

Ansiktsvård 45 min 600:-
En vårdande behandling som ger din hy näring, lyster och är fuktbevarande. Du får en skön och avkopplande stund, helt underbart för dig som behöver egen-tid. 
Jag arbetar med produkter från M Picaut, vår ekologiska, svensktillverkade och prisbelönta serie. Vi börjar med en rengöring och peeling, därefter får du en ansiktsmassage. Efter det appliceras en ansiktsmask och vi avslutar med serum, ögoncreme samt kombinerad dag- och nattcreme.
 

Spamassage med aromaolja

En avslappnande massage för ditt välbefinnande. Massage har många goda egenskaper, bland annat stärks immunförsvaret, lymfan får en skjuts och kroppens utrensningsprocess kommer igång. Framförallt så slappnar dina muskler av, hjärnan stressar ner och du får en skön stund.

 

Ryggmassage, cirka 25 minuter – 390:-

Helkroppsmassage, cirka 55 minuter – 590:-

Köper du ett 5-kort bjuder jag på den 6:e massagen.

    • M Picaut Godess All Over Dry Oil

 

    • En lyxolja som ger huden näring, lyster och en silkeslen känsla. Exlusiva oljor och extrakt från havtorn, nyponros, chiafrön, camelina, jojoba och squalene ger huden en djupgående näringsboost och vacker glöd.

 

    • Citronmyrten lyfter sinnet för ny energi och ger balans.All tillverkning sker i Sverige.

Aromainpackning, cirka 80 minuter – 890:- med lätt ansiktsvård 1095:-

En aromainpackning är otroligt avslappnande och gör din hud silkeslen! Kroppspeeling, inpackning i plast och värmefilt, därefter duschas inpackningen av och du får en lätt massage i en lotion som ger huden näring och återfuktar.

Den aromaolja som jag arbetar med kan du läsa om ovan.

Kroppsinpackning Choklad, cirka 80 minuter – 890:- med lätt ansiktsvård 1095:-

En fantastisk kroppsinpackning baserad på mineral- och antioxidantrikt äkta Theobroma kakaoextrakt som bevarar fukt, tonfierar och stärker epidermis samt gör huden sammetsmjuk. Huden får även ny lyster.
Vi börjar peela kroppen för att ta bort gamla hudceller och göra plats för nya, chokladinpackningen appliceras och samtidigt sprider sig en ljuvlig doft av chokladen i behandlingsrummet. En värmefilt omsluter dig och du kan verkligen slappna av!
Under tiden inpackningen verkar får du en skön ansiktsmassage och sedan en passande ansiktscreme. Behandlingen avslutas med dusch och därefter en lätt massage med M Picaut Créme de la créme body lotion.

Kroppsinpackning Alg, cirka 80 minuter – 890:- med lätt ansiktsvård 1095:-

En fantastisk alginpackning som gör huden otroligt mjuk, tillför massor av fukt och är utrensande. Har du torr hud eller eksem är denna inpackning verkligen något för dig. Phytocollider från alginater har djupgående och fuktgivande egenskaper. Alginpackningen är rik på vitaminer och mineraler, och ger tillbaka huden vitalitet.
Vi börjar peela kroppen för att ta bort gamla hudceller och göra plats för nya, alginpackningen appliceras och en värmefilt omsluter dig så du verkligen kan slappna av!
Under tiden inpackningen verkar får du en skön ansiktsmassage och sedan en passande ansiktscreme. Behandlingen avslutas med dusch och därefter en lätt massage med M Picaut Créme de la créme body lotion.
Vid sköldkörtelproblem ska du välja chokladinpackningen.

Kroppspeeling, cirka 35 minuter – 395:-

Kroppspeeling som effektivt avlägsnar gamla hudceller, ger lyster och en mjuk känsla. Behandlingen avslutas med lätt massage i en produkt som ger huden näring och återfuktar. En kroppspeeling rekommenderas verkligen, både före och efter solsemester.